Cautare

1561 de rezultate pentru "florin chise" (7.71 secunde)
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat ieri din PNL pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, alti 14 primari si opt consilieri judeteni prahoveni, fosti membri PNL, vor trece la Partidul Democrat.
Florin Cutitei, directorul general al SC CET Brasov SA, a declarat ca nu a fost de acord sa plateasca, din banii statului, un onorariu de 3,6 milioane de lei (adica 36 de miliarde de lei vechi), în conditiile în care achitase anterior altor executori trimisi de SNLO peste 800 de milioane de lei vechi:
Firma afaceristului doljean a dat insa o teapa de cinci miliarde de lei tocmai Primariei Tirgu Jiu, condusa de primarul Florin Circiumaru, actualul presedinte al PSD Gorj. ... Presedintele PSD Gorj, Florin Circiumaru, a declarat ca nu are nici o legatura cu sponsorizarile facute:
Mijlocasul Florin Lovin continua sa alunece pe "tobogan" in privinta carierei, noteaza Onlinesport. Internationalul roman a plecat din Grecia, de la codasa Kerkyra (locul 15), insa nu la o formatie mai bine cotata in fotbalul european, ci la echipa Kapfenberg, ocupanta ultimului loc din prima liga austriaca.
Stuttgart, din iulie 1999, Paul Codrea - de la Dinamo Bucuresti (imprumutat la FC Arges Dacia Pitesti) la Genoa Cricket and Spa din Italia, realizat in ianuarie 2001, Florin Cernat - din februarie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Dinamo Kiev din Ucraina, Bogdan Mara - din iulie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Deportivo Alaves, Nicolae Mitea - din august 2003, de la Dinamo la Ajax Amsterdam, Lucian Sanmartean - din august 2003, de la Gloria Bistrita la Panathinaikos Atena, Florin Bratu - din septembrie 2003, de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul, Dan Alexa - de la Dinamo Bucuresti la Guoan Beijing, in Republica Populara Chineza, realizat in luna iunie 2004 si Adrian Mihalcea - din iulie 2005, de la Dinamo Bucuresti, la Chunnam Dragons din Coreea de Sud.
Cele doua "tabere" ala partidului - pe de o parte actualul Birou Permanent Local condus de Ioan Negrea, presedinte al partidului, reales la finele anului trecut, iar pe de alta parte gruparea celor doi consilieri exclusi din PD, consilierii locali Florin Maftei si Constantin Filimon - au avut in cursul serii de marti, 14 februarie, o runda de discutii cu reprezentantii Biroului National al Comisiei Statut, Etica si Litigii al Partidului Democrat.
La polul opus, "proaspat" exclusul din Partidul Democrat Mangalia, Florin Maftei, afirma ca alegerile nu ar fi statutare, intrucat nu a fost intrunit numarul de 50 de membri care ar fi trebuit propusi pe liste la alegeri:
La aceasta categorie au fost nominalizati Vlad Birzanu, pentru rolul Flaut, carpaci de foale din spectacolul "Visul unei nopti de vara", la Teatrul "Anton Pann" din Ramnicu Valcea, Rares Florin Stoica, pentru rolul Claudio din spectacolul "Baiatul din ultima banca", la Teatrul National Bucuresti.
Este vorba despre conflictul dintre cei doi consilieri locali de pe listele PD Mangalia, Constantin Filimon si Florin Maftei, care au fost reprimiti sau, mai bine spus, au fost "reconfirmati" ca membri ai partidului in urma vizitei lui Blaga, si actuala conducere, reprezentata de presedintele Ioan Negrea.
In anul 2012, aflandu-ma la Muzeul Dunarii de Jos, unde fusesem invitat sa expun toate machetele executate de mine (in treacat spus, pentru multi fiind un paradox, eu fiind ing.Aviator, toate machetele mele reprezentand nave militare celebre, aceasta datoradu-se unuia din putinele visuri ale mele nerealizat), fiind cu directorul de atunci al muzeului dr.Marian Negu, dar si cu actualul direcor dr.Vali Parnic, am intalnit doi domni - d-nii Meleaca si Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal.
Colectionarul Florin Georgescu a venit la targul de la MTR cu ceasuri, lonioane, ceasuri de la inceputul secolului XX, un ac de palarie, un ceas de mana Jacques Lehmans, ceasuri din secolul XIX, pafta, care costa 100 Ron, un mojar de bronz, si este reprezentativa pentru 1920, obiecte de bronz, obiecte de alama, un ceas rusesc la 250 Ron.
Florin Georgescu:
Florin Stoican, autorul studiului de fundamentare Lascu si echipa din jurul proiectului au apelat la experienta lui Florin Stoican, presedintele organizatiei de mediu Kogayon din Horezu.
In plus, au mai spus democratii Constantin Filimon si Florin Maftei, ei oricum nu recunosc actualul Birou Permanent al PD Mangalia si nici pe actualul presedinte Constantin Negrea.
- Distribuirea de catre locotenentul-major de securitate Morariu din Brasov a unor arme (PSL, pistol-mitraliera, pistol) si munitii catre Victor Adochitei, Ion Budileanu, Vasile Petrache, Florin Irimia, Ioan Pinochi, Ilie Dutu, Luca (Florin) Dorin si Imbrea Nagy.
Sa-i traga, oare, Florin Mihaltan, presul de sub picioare piaristei Ramona Brad, de la 2035 fara tutun?
Este un lucru bun care demonstreaza ca Florin Mergea isi face treaba si redreseaza unitatea spitaliceasca. ... In prezent, Florin Mergea poate sa profeseze ca medic chirurg, dar si sa fie managerul Spitalului Judetean.
Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru. ... Daraban Vasile, Mihai Cristian, Foiazi Florin, Lefteriu Vasile, Gita Ilie, Lica Mioara, Mihai Timpau.
Dupa ce primarul Dumitru Nicolae l-a atacat marti, intr-o conferinta de presa, pe directorul Serviciului Administrarea Domeniului Public, Florin Popescu, acesta din urma s-a decis sa scoata in evidenta citeva dintre problemele cu care se confrunta din cauza edilului.
google-analytics.com